Home / Antreplanner

Antreplanner

Când am creat plannerul Colorful Mind, m-am trezit antreprenoare peste noapte. Gândurile mele despre grupul ţintă, strategii de marketing sau key message erau împărţite prin mind map-uri. Tare mi-ar fi prins bine să am un loc în care să le strâng pe toate şi să îmi pot nota ideile noi de produs care îmi veneau pe parcurs.

De aceea am creat Antreplannerul – pentru cei care nu au doar multe idei şi prea puţin timp, ci vor să le pună în practică într-un context de business. Au multe roluri în propriile vieţi şi este o provocare să jongleze cu toate. Au nevoie şi de timp pentru sine, şi să contribuie mai departe, şi să ştie încotro se îndreaptă pe termen lung.

Antreplannerul este un planner complex, ce vine cu instrumente de gândire pe termen mediu (Big Picture), termen lung (Aims & Threats) şi pune în perspectivă viaţa (Wheel of Life).

Pe zona de business, face legătura între cine eşti tu si ce vrei să faci (Your Why) şi apoi te ajută să traduci acest lucru într-un Business Canvas şi să îl transformi în Project Plans.

Are 20 de pagini cu puncte pentru notiţele tale şi zone de planificare pentru diferitele tale roluri (Business/Social/Myself).

Citatele inspiraţionale sunt sugerate de antreprenoare românce sau de femei ce îşi doresc să înceapă o afacere în curând, iar scopul lor este să te aducă într-o comunitate în care să simţi că POTI să aduci ideea ta la viaţă.

Mai mult decât atât, întreaga structură a Antreplannerului a fost discutată într-un workshop inspiraţional de co-creare, în vara 2018, cu 50 de actuale şi viitoare antreprenoare, ce şi-au pus amprenta pe acesta.

Răsfoieşte-l mai jos şi lasă-te inspirat.

Rasfoieste antreplanner

Variante disponibile

poza_produs
Antreplanner
Stoc Epuizat
poza_produs
Workbook Antreprenori
Stoc Epuizat
×

Pentru a descărca Ghidul "O zi pentru tine - EBook" te rugăm sa te abonezi la Newsletter!

×

Aboneaza-te la Newsletter!