Home / Despre mine
Despre mine

Vrei sã îți organizezi viața, dar nu știi de unde sã începi?
Ai o grãmadã de idei în minte, dar nu apuci sã le pui în aplicare?
Te gândești des cã ai vrea sã faci ceva pentru tine, dar cumva nu mai gãsești timp pentru asta?

Mă numesc Maria Dinu, sunt artistă, om de resurse umane şi coach.
Am un job full time într-o corporație, doi copii mici, pictez și vând plannere și ilustrații.
Multã lume mã întreabã cum reușesc sã le îmbin pe toate, iar rãspunsul este „pentru cã știu ce conteazã pentru mine și mã organizez în direcția aceasta.” 

Ştiu cât de greu este sã navighezi prin prioritãți multiple și sã ai senzația cã mereu tu ajungi pe ultimul loc în viața ta. Ştiu cã vrei ca viața ta sã aibã sens si sa nu mai mergi „orbește” de la o zi la alta.

Am creat plannerul Colorful Mind în 2017, pentru a oferi un instrument care sã te ajute sã afli ce este important pentru tine, și apoi sã planifici cum vei ajunge acolo.

Pictez de când mã știu, am fãcut nenumãrate cursuri și am la activ zeci de mii de ore de acuarelã și desen. Folosesc agende de la 12 ani și cunosc principiile care te vor ajuta sã ai o viziune de ansamblu, dar și sã prioritizezi. Sunt coach certificat și știu ce întrebãri sã pun ca tu sã obții „aha”-ul pe care îl cauți.

Ȋn 2017 am lansat plannerul Colorful Mind prin intermediul unei campanii de crowdfunding pe platforma Startarium. Targetul stabilit, de 3000 de Euro, a fost atins în timp record, iar numărul de susţinători m-a ajutat să primesc chiar o dublare a finanţării. In final am ajuns la peste 7700 de Euro, după o lună şi jumătate, proiect susţinut de 151 de persoane.

Poţi urmări filmuleţul de prezentare a campaniei aici.

Mai multe despre crowdfunding, campanie sau cum ajută platforma Startarium antreprenorii români, aici:

Interviu pe Wall-Street.ro

Feature in Biz

Despre cum am dublat targetul campaniei, pe Startarium.ro

Ȋmi doresc ca prin planner şi produsele adiacente, să aduc inspiraţie către a planifica şi a pune în perspectivă viaţa. Pentru că, atunci când ştii ce contează pentru tine şi pui timpul tău în slujba acelor lucruri, eşti mai echilibrat, mai împlinit şi aduci zen şi în jurul tău.