Despre mine

Mă numesc Maria Dinu, sunt artistă, om de resurse umane şi coach.
Am creat plannerul Colorful Mind în timpul concediului de maternitate,  pentru că îmbină tot ceea ce ştiu mai bine – pictura, organizarea şi coaching-ul.

Pictez de când mă ştiu, iar la grădiniţă mi-au spus „cel mai bun desenator”. Am învăţat singură să pictez, iar inspiraţia îmi vine din muzică sau cărţi.

Am fost organizată de mică, iar în clasa a 7-a vindeam colegelor de clasă template-uri de orar pictate cu Mica Sirenă. Am folosit tot felul de plannere şi agende, însă cel mai mult m-au ajutat cele care nu sunt doar suport pentru întâlniri, ci te ajută să îţi faci un cadru pentru viaţa ta şi să te gândeşti la priorităţile mari.

Am devenit coach în 2009, pentru că îmi doresc să ofer inspiraţie şi claritate şi pentru că ştiu ce înseamnă să cauţi un sens în viaţa de zi cu zi. Am norocul de a putea să folosesc acest lucru în jobul meu corporate.

Ȋn 2017 am lansat plannerul Colorful Mind prin intermediul unei campanii de crowdfunding pe platforma Startarium. Targetul stabilit, de 3000 de Euro, a fost atins în timp record, iar numărul de susţinători m-a ajutat să primesc chiar o dublare a finanţării. In final am ajuns la peste 7700 de Euro, după o lună şi jumătate, proiect susţinut de 151 de persoane.

Poţi urmări filmuleţul de prezentare a campaniei aici.

Mai multe despre crowdfunding, campanie sau cum ajută platforma Startarium antreprenorii români, aici:

Interviu pe Wall-Street.ro

Feature in Biz

Despre cum am dublat targetul campaniei, pe Startarium.ro

Ȋmi doresc ca prin planner şi produsele adiacente, să aduc inspiraţie către a planifica şi a pune în perspectivă viaţa. Pentru că, atunci când ştii ce contează pentru tine şi pui timpul tău în slujba acelor lucruri, eşti mai echilibrat, mai împlinit şi aduci zen şi în jurul tău.