Home / Despre mine
Despre mine

Mă numesc Maria Dinu, sunt artistă, om de resurse umane şi coach.
Am fondat Colorful Mind cu misiunea de a crea instrumente de planificare cu o viziune holistică și care să inspire. 

Ştiu cât de greu este sã navighezi prin prioritãți multiple și sã ai senzația cã mereu tu ajungi pe ultimul loc în viața ta. Ştiu cã vrei ca viața ta sã aibã sens si sa nu mai mergi „orbește” de la o zi la alta.

Pictez de când mã știu, am fãcut nenumãrate cursuri și am la activ zeci de mii de ore de acuarelã și desen. Folosesc agende de la 12 ani și cunosc principiile care te vor ajuta sã ai o viziune de ansamblu, dar și sã prioritizezi. Sunt coach certificat și știu ce întrebãri sã pun ca tu sã obții „aha”-ul pe care îl cauți.

Colorful Mind a început cu un set de 4 plannere și notebooks ilustrate de mine, iar apoi am extins oferta incluzând caiete de self-coaching, felicitări și stickere, chiar și workshop-uri de acuarelă. 

Din 2017 până în 2022 am lansat anual colecții de plannere cu coperți noi, cu instrumente de coaching integrate.

Din 2023 am decis să pun acest business on hold, pentru a mă re-echilibra personal, însă poți vedea la secțiunea Portofoliu colecțiile trecute, iar în paginile de Cursuri și Ghiduri găsești inspirație pentru creativitate și organizare personală. 

Postez des reflecții, ghiduri și instrumente utile pe paginile mele de Instagram și Facebook

Ȋmi doresc să aduc inspiraţie către a planifica şi a pune în perspectivă viaţa, iar acest lucru nu se oprește. 

Pentru că, atunci când ştii ce contează pentru tine şi pui timpul tău în slujba acelor lucruri, eşti mai echilibrat, mai împlinit şi aduci zen şi în jurul tău.

×

Pentru a descărca Ghidul "O zi pentru tine - EBook" te rugăm sa te abonezi la Newsletter!

×

Aboneaza-te la Newsletter!