Home / Portofoliu

Portofoliu

Plannere

De-a lungul a 6 ani, am creat colecții de plannere cu ilustrații noi în fiecare an, destinate să aducă un vibe artistic și inspirațional când îți organizezi viața. Fiecare planner vine cu separatoare lunare ilustrate, secțiuni de self-coaching și de journaling, cu scopul de a-ți crea claritate de la nivel de viață, an, lună și săptămână. Tipărite digital pe hârtie premium, plannerele și notebook-urile sunt gândite să ofere o experiență unică și deosebită în momentele tale de reflecție.

Self-Coaching

Am creat 3 ghiduri personale: Self Coaching Workbook, ca o ședință de coaching care te poartă prin călătoria ta personală, Ghidul Antreprenorului Creativ, care te ajută să definești un nou produs și cui se adresează, dar mai ales cum să îl marketezi, și Self Love Book, o agendă cu journal prompts care să îți aducă aminte ce iubești la tine.

Stickere si Felicitari

Am realizat stickere ilustrate în acuarelă sau digital, cu diverse design-uri,
pentru uz personal sau împreună cu plannerele.

Corporate

Ȋn colaborările corporate, am realizat modele de notebook sau de planner adaptate nevoilor organizaţiei respective. Am realizat template-uri noi de coaching, de la 1:1 cu managerul la stakeholder mapping sau First 90 Days checklist.

Life Design

Să îţi faci designul vieţii poate părea un concept pompos, însă cei care l-au inventat, de la Stanford, au deschis chiar şi un centru de cercetări pe această temă.
Se bazează pe principiile Design Thinking şi presupune că oriunde te-ai afla în viaţa ta acum, poţi să îţi faci un inventar de realizări, lucruri în care crezi, direcţii în care te-ai putea îndrepta şi să le pui într-un format inteligibil care să-ţi foloseasca precum o hartă.
Am creat un curs de o zi pe această temă şi un caiet de lucru de Self Coaching.

Ilustratie

Am creat ilustrații pentru colaborãri cu businessuri mici, felicitãri, invitații pentru nunți și primesc
comenzi pentru picturi în acuarelã pentru casa ta

×

Pentru a descărca Ghidul "O zi pentru tine - EBook" te rugăm sa te abonezi la Newsletter!

×

Aboneaza-te la Newsletter!