Transport gratuit pentru toate comenzile de peste 300 lei!

Home / Portofoliu

Portofoliu

Corporate

Ȋn colaborările corporate, am realizat modele de notebook sau de planner adaptate nevoilor organizaţiei respective.
Am realizat template-uri noi de coaching, de la 1:1 cu managerul la stakeholder mapping sau First 90 Days checklist.

Life Design

Să îţi faci designul vieţii poate părea un concept pompos, însă cei care l-au inventat, de la Stanford, au deschis chiar şi un centru de cercetări pe această temă.
Se bazează pe principiile Design Thinking şi presupune că oriunde te-ai afla în viaţa ta acum, poţi să îţi faci un inventar de realizări, lucruri în care crezi, direcţii în care te-ai putea îndrepta şi să le pui într-un format inteligibil care să-ţi foloseasca precum o hartă.
Am creat un curs de o zi pe această temă şi un caiet de lucru de Self Coaching. 

Ilustratie

Am creat ilustrații pentru colaborãri cu businessuri mici, felicitãri, invitații pentru nunți și primesc comenzi pentru picturi în acuarelã pentru casa ta. 

Coaching

Plannerul nu ar exista fără pregătirea mea de coach, care m-a învăţat că o întrebare bine gândită poate duce gândurile la răspunsul ce exista deja în interior.
Fac şi coaching, atât de business (de la cum să îţi organizezi echipa, cum să fii un manager mai bun, cum să motivezi oamenii) cât şi de viaţă (şi cel de business de multe ori tot aici duce, căci oameni suntem).
Am două şcoli de coaching absolvite (International Coach Academy şi scoala MindLearners de la noi) şi certificarea aferentă de Associate Certified Coach (ACC) de la Federaţia Internaţională de Coaching (ICF).

×

Pentru a descărca Ghidul "O zi pentru tine - EBook" te rugăm sa te abonezi la Newsletter!

×

Aboneaza-te la Newsletter!