Home / Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Cine sunt:

Acest site şi materialele din el sunt create şi deţinute de SC Ganduri Colorate SRL, cu sediul social in Aleea Privighetorilor 85, Bloc B, Sc 2, Ap 93, Sector 1 Bucuresti, cod postal 014031, societate inregistrata sub nr. J40/18694/7.11.2017 avand CUI 3845563.

Drepturi de proprietate intelectuala:

Conținutul site-ului: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, este integral proprietatea Gânduri Colorate SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Gânduri Colorate SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Toate produsele de pe acest site au fost create si sunt proprietatea intelectuala a SC Ganduri Colorate SRL. 

Cumpărând orice produs de pe acest site te angajezi să îl foloseşti în scopul în care a fost proiectat şi să nu îl transmiţi mai departe sau să îl foloseşti în scopuri comerciale personale.

Datele tale personale:

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Administrez in mod sigur datele tale personale si le folosesc doar pentru scopurile legale mentionate mai jos:

 1. In scopul facturarii

Datele tale personale sunt necesare in mod legal pentru facturare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

 1. In scopul comunicarii ulterioare

Tu poti decide sa furnizezi in mod expres anumite date de contact, pentru a primi informari ulterioare.

Cum ma poti contacta:

In spatele Colorful Mind se afla SC Ganduri Colorate SRL, cu sediul social in Aleea Privighetorilor 85, Bloc B, Sc 2, Ap 93, Sector 1 Bucuresti, cod postal 014031, societate inregistrata sub nr. J40/18694/7.11.2017 avand CUI 3845563.

 

Ma gasesti sub numele de Maria Dinu la maria.dinu@colorfulmind.ro.

 

La ce folosesc datele tale:

Pentru emiterea facturii este necesar sa furnizezi: nume, prenume, adresa de facturare si de livrare si numar de telefon.
Daca ceri facture pe persoana fizica este necesar CNP-ul, daca facturezi pe persoana juridical este necesar sa furnizezi datele de inregistrare la Registrul Comertului.

Adresa de email poate fi folosita pentru primirea de mesaje tip newsletter cu noutati sau materiale utile. Aceste informari se trimit doar daca iti dai in mod expres acordul, si te poti dezabona oricand.

Datele tale se colecteaza atunci cand plasezi o comanda fie via formular online, telefon, sms, verbal sau prin mesaje online sau cand optezi (via abonare online) pentru primirea de newsletter.

 

Ce date se colecteaza:

Numele, adresa, numărul tău de telefon și adresa de e-mail;

CNP pentru persoane fizice

Date de inregistrare la Registrul Comertului pentru persoane juridice

 

Cum voi utiliza informațiile tale

 • Pentru prelucrarea comenzilor si emiterea facturilor
 • Pentru contact, in cazul in care este nevoie de detalii suplimentare pentru comandă sau în cazul în care sunt probleme legate de aceasta.
 • Dacă ți-ai dat consimțământul, te voi ține la curent în general cu privire la noile produse, oferte sau alte informații prin emailuri de tip newsletter.

Transmiterea datelor tale către terțe părți

Datele tale nu sunt furnizate catre terte parti, cu exceptia furnizorilor care au absoluta nevoie de acestea fie in scopuri legale si de functionare, fie in scopul de a-ti transmite comanda:

 • Companiile care se asigură că ceea ce ai comandat ajunge la tine, cum ar fi curierii.
 • Companii colaboratoare (precum furnizori de servicii de hosting sau management al magazinului online, contabilitate).
  In momentul in care tu pui o comanda, datele tale sunt stocate pe servere din Romania, SUA si Germania, detinute de o firma romaneasca de hosting.
 • Terte companii, pentru scopuri de marketing, cum ar fi Google, Facebook.
 • Instituții ale statului, conform cerintelor legale.

Cât timp se pastreaza
Datele tale sunt stocate atata timp cat prevede legea (10 ani pentru facturi, care dupa aceea se arhiveaza).

Dacă dorești ștergerea lor sau dezabonarea ta, poti solicita acest lucru direct prin contact, atata timp cat nu contravene prevederilor legale.

 

Care este procesul de prelucrare a datelor tale:

 1. In momentul in care tu plasezi o comanda sau contactezi in mod direct (via Facebook, email, sms, mesaj online) Ganduri Colorate SRL, datele tale sunt inregistrate cu scopul procesarii comenzii sau oferirii unui raspuns.
  Serverele unde se afla site-ul pe care tu iti oferi datele se gasesc in Romania, SUA si Germania.
 2. Datele tale sunt copiate in factura, care iti este trimisa doar tie.
 3. Facturile sunt transmise periodic catre firma de contabilitate cu care colaborez.
 4. Acestea sunt centralizate si furnizate periodic catre institutiile legale aferente, conform cerintelor legale.
 5. Datele tale personale (nume, adresa, numar de telefon) sunt furnizate si firmei de curierat pentru ca pachetul reprezentand comanda sa ajunga la tine.
 6. In anumite cazuri, si doar daca ti-ai oferit in mod expres acordul in prealabil, anumite date (de exemplu adresa de email) pot fi folosite pentru a reintra in contact cu tine via mesaje de tip newsletter

 

Înregistrarea ca utilizator

Pentru a-ți crea un cont pe site, te rugăm să folosești o adresă de e-mail validă.

Prețul

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe Site înainte de finalizarea comenzii de către tine.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului sunt exprimate în RON și conțin T.V.A. conform prevederilor legale în vigoare în acel moment.

Comanda

Pentru plasarea unei comenzi, vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de email validă).

Prin finalizarea vei garanta că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru orice consecință determinată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziata, transmisă greșit, etc).

Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca noi să te contactăm prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon / messenger) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii.

Plata

Poti plăti prin card, ramburs sau prin transfer bancar, alegând tipul de plată în formularul de comandă. 

Plata prin card se face prin mod securizat MobilPay, folosind carduri Visa sau Mastercard.

Plata ramburs se achită curierului în momentul livrării.

Plata prin transfer bancar se efectuează folosind IBAN-ul Gânduri Colorate SRL ce se găseşte pe factură, în termen de 2 zile lucrătoare.

Livrare:

Livrarea se pregăteşte imediat dupa confirmarea plăţii. 
Folosim o firmă de curierat rapid, astfel încât coletul să ajungă la tine în maxim 3 zile lucrătoare.

Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 250 RON, cu excepţia livrărilor internaţionale.

Taxe de livrare: 15 lei pentru Bucureşti, 25 lei pentru teritoriul României.

Expediem şi internaţional. Pentru livrări internaţionale, ia în calcul că valoarea transportului poate trece de 100 de lei, în funcţie şi de dimensiunea pachetului. In cazul livrărilor internaţionale, transportul se achită la destinaţie, însă am folosit cu succes curieri până acum.

Pentru detalii, poţi scrie un email, sau poţi pune o întrebare pe pagina de Facebook, sau poţi folosi formularul de pe site.

Retur:

Retururile sunt gratuite. 
Dacă, atunci când primeşti plannerul, observi că nu corespunde cerinţelor tale, îl poţi returna pur şi simplu, folosind aceeaşi firmă de curierat şi specificând ca transportul să fie achitat la destinaţie.

Valoarea tranzacţiei ţi se va returna prin aceeaşi formă de plată.

Reclamaţii:

Poţi folosi formularul de pe site sau îmi poţi scrie un email la maria.dinu@colorfulmind.ro
Ȋmi dau silinţa să iau în calcul toate sugestiile şi reclamaţiile, şi îţi mulţumesc pentru timpul acordat feedback-ului.

×

Pentru a descărca Ghidul "O zi pentru tine - EBook" te rugăm sa te abonezi la Newsletter!

×

Aboneaza-te la Newsletter!